Contacta

Pots contactar amb nosaltres de les següents maneres:

PER A FER-VOS SOCIS-SÒCIES O RENOVAR INSCRIPCIÓ EMPLENAU EL FORMULARI QUE US ADJUNTEM:

INSCRIPCIÓ NOUS SOCIS-SÒCIES curs 2022-2023

El contacte de l’empresa EXITIM que gestiona les activitats extraescolars és el següent:

Correu: activitatsmarianaguilo@gmail.com

Telèfon: 667828314

12 comentarios en “Contacta

  • Hola! Jo també he deixat un comentari per conèixer quines són les vies de comunicació. Tampoc he rebut res aquest curs i el trobo, almenys, extrany. He estat membre de una APIMA 7 anys i també presidente. Mem si hi ha resposta. Salut!

   Me gusta

  • Hola,

   La manera com l’APIMA envia els comunicats als socis és a través del Blog. Per a que t’arribin tots els comunicats que anam penjant al teu mail només t’has de fer seguidora del blog (punxes damunt FOLLOW i poses el teu mail). A partir d’aquest dia t’arribaran per mail els comunicats.

   Me gusta

  • Hola,

   La manera com l’APIMA envia els comunicats als socis és a través del Blog. Per a que t’arribin tots els comunicats que anam penjant al teu mail només t’has de fer seguidora del blog (punxes damunt FOLLOW i poses el teu mail). A partir d’aquest dia t’arribaran per mail els comunicats.

   Me gusta

 1. Hola! Som una nova sòcia d’enguany. El motiu d’aquest correu és demanar si, a més del bloc, hi ha d’altres vies de comunicació de les diferents activitats que organitzau. És vera que no l’he consultat molt darrerement, però avui he trobat la informació de l’excursió de febrer i veig que hi ha una acampada prevista. A d’altres escoles es donen circulars als nins per donar aquest tipus d’informació o també s’envien mails als socis. Potser hi hagi informació aferrada a un tauler, però la meva feina m’impedeix anar a l’escola i, em sap greu, no sé on puc trobar les informacions de l’asociació.
  Si el canal és el bloc, tindré més cura de consultar-ho.
  En relació a l’acampada, m’agradaria saber si ja hi ha preus, quins cursos podem anar, amb qui,… en fin, tot el que trobeu que potser relevant.
  Moltes gràcies per tot i per la vostra dedicació. Esper poder col.laborar-hi en qualque activitat.
  Salut i bona feina,
  He fet el comentari perquè l’adreça que hi ha a CONTACTA no funciona.

  Me gusta

  • Hola Carme,
   Sobre el tema de l’acampada, en breu farem un comunicat explicant el sistema de reserva, etc… Per suposat és per a totes les edats. Només vàrem informar de les dates per a que la gent ho sapigués amb la màxima antelació i pogués cuadrar possibles torns de feina, etc…

   Me gusta

 2. Hola. Ja vaig deixar un comentari fa temps. Només insistir en que els pares que som socis I no podem anar a l’escola no rebem la informació de les activistas de l’apima. Crec que si no donau circulars a la nins, estaría bé fer un grup de correu i Enviar les novetats. Gràcies i bona feina!

  Me gusta

  • Hola,
   Para recibir los comunicados del blog en tu correo electrónico, tienes que hacerte seguidora del blog. (clicas encima de FOLLOW e indicas tu mail) Así recibirás toda la información que se va colgando. También tenemos la página de facebook amipa Ceip Marian Aguiló.

   Saludos,
   AMIPA Ceip Marian Aguiló

   Me gusta

 3. Hola!
  Quiero dejar constancia de mi protesta por que, a la salida de las actividades extra-escolares, se incumple la normativa de evacuación de espacios públicos. A las 16.30 se abre una cancela de escasos 80cm. por donde deben entrar todos los padres y salir con los niños, con lo cual se genera un «cuello de botella». Existe adyacente una cancela doble que permitiría el acceso y evacuación del espacio escolar sin generar molestias ni peligro.
  Ruego tengan en cuenta este cambio ya que actualmente esta situación genera malestar, además de ser potencialmente peligrosa.
  Gracias.

  Me gusta

 4. Buenas tardes, como padre y socio de APIMA propongo que, por la entrada de calle Juan Gris, para Infantil, puesto que en silla de ruedas no se puede acceder al estar las puertas cerradas, el pasillo que hay que recorrer hasta el patio/entrada a clases, se disponga una rampa para poder salvar el escalón que hay, y 2, que el centro solicite por la vía correspondiente de un estacionamiento o dos para discapacitados en la calle Juan Gris, ya que las plazas del aparcamiento que hay, no son suficientes, y es necesario que existan plazas lo más cercanas posible a las entradas a los colegios.

  Me gusta

  • Buenos días,
   Trasladamos su petición a la dirección del centro y cómo padre afectado, le recomendamos que también haga llegar directamente su solicitud al director.
   Reciba un cordial saludo.

   AMIPA Ceip Marian Aguiló

   Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s