Contacta

Pots contactar amb nosaltres de les següents maneres:

 • Telèfon oficina: 971450892
 • mail: apa@apamaguilo.net

 • Oficina (Edifici de primària, devora entrada 1r i 2n): de 8.30 h a 9.30 h

La coordinadora de les activitats, na Yasmín, tendrà aquest  tel.  616 665035  per atendre les nostres urgències o imprevists en el següent horari de dilluns a divendres:

 • Matí: de les 7.00 h a les 8.30 h
 • Horabaixa: de les 15.00 h a les 17.00 h

Mòbil AMIPA: -648 202895

PER A FER-VOS SOCIS  O RENOVAR INSCRIPCIÓ SOCI EMPLENAU EL FORMULARI QUE US ADJUNTEM QUET TAMBÉ PODEU TROBAR IMPRÈS A L’OFICINA:

INSCRIPCIONS NOUS SOCIS curs 2019-2020

12 pensaments sobre “Contacta

  • Hola! Jo també he deixat un comentari per conèixer quines són les vies de comunicació. Tampoc he rebut res aquest curs i el trobo, almenys, extrany. He estat membre de una APIMA 7 anys i també presidente. Mem si hi ha resposta. Salut!

  • Hola,

   La manera com l’APIMA envia els comunicats als socis és a través del Blog. Per a que t’arribin tots els comunicats que anam penjant al teu mail només t’has de fer seguidora del blog (punxes damunt FOLLOW i poses el teu mail). A partir d’aquest dia t’arribaran per mail els comunicats.

  • Hola,

   La manera com l’APIMA envia els comunicats als socis és a través del Blog. Per a que t’arribin tots els comunicats que anam penjant al teu mail només t’has de fer seguidora del blog (punxes damunt FOLLOW i poses el teu mail). A partir d’aquest dia t’arribaran per mail els comunicats.

 1. Hola! Som una nova sòcia d’enguany. El motiu d’aquest correu és demanar si, a més del bloc, hi ha d’altres vies de comunicació de les diferents activitats que organitzau. És vera que no l’he consultat molt darrerement, però avui he trobat la informació de l’excursió de febrer i veig que hi ha una acampada prevista. A d’altres escoles es donen circulars als nins per donar aquest tipus d’informació o també s’envien mails als socis. Potser hi hagi informació aferrada a un tauler, però la meva feina m’impedeix anar a l’escola i, em sap greu, no sé on puc trobar les informacions de l’asociació.
  Si el canal és el bloc, tindré més cura de consultar-ho.
  En relació a l’acampada, m’agradaria saber si ja hi ha preus, quins cursos podem anar, amb qui,… en fin, tot el que trobeu que potser relevant.
  Moltes gràcies per tot i per la vostra dedicació. Esper poder col.laborar-hi en qualque activitat.
  Salut i bona feina,
  He fet el comentari perquè l’adreça que hi ha a CONTACTA no funciona.

  • Hola Carme,
   Sobre el tema de l’acampada, en breu farem un comunicat explicant el sistema de reserva, etc… Per suposat és per a totes les edats. Només vàrem informar de les dates per a que la gent ho sapigués amb la màxima antelació i pogués cuadrar possibles torns de feina, etc…

 2. Hola. Ja vaig deixar un comentari fa temps. Només insistir en que els pares que som socis I no podem anar a l’escola no rebem la informació de les activistas de l’apima. Crec que si no donau circulars a la nins, estaría bé fer un grup de correu i Enviar les novetats. Gràcies i bona feina!

  • Hola,
   Para recibir los comunicados del blog en tu correo electrónico, tienes que hacerte seguidora del blog. (clicas encima de FOLLOW e indicas tu mail) Así recibirás toda la información que se va colgando. También tenemos la página de facebook amipa Ceip Marian Aguiló.

   Saludos,
   AMIPA Ceip Marian Aguiló

 3. Hola!
  Quiero dejar constancia de mi protesta por que, a la salida de las actividades extra-escolares, se incumple la normativa de evacuación de espacios públicos. A las 16.30 se abre una cancela de escasos 80cm. por donde deben entrar todos los padres y salir con los niños, con lo cual se genera un “cuello de botella”. Existe adyacente una cancela doble que permitiría el acceso y evacuación del espacio escolar sin generar molestias ni peligro.
  Ruego tengan en cuenta este cambio ya que actualmente esta situación genera malestar, además de ser potencialmente peligrosa.
  Gracias.

 4. Buenas tardes, como padre y socio de APIMA propongo que, por la entrada de calle Juan Gris, para Infantil, puesto que en silla de ruedas no se puede acceder al estar las puertas cerradas, el pasillo que hay que recorrer hasta el patio/entrada a clases, se disponga una rampa para poder salvar el escalón que hay, y 2, que el centro solicite por la vía correspondiente de un estacionamiento o dos para discapacitados en la calle Juan Gris, ya que las plazas del aparcamiento que hay, no son suficientes, y es necesario que existan plazas lo más cercanas posible a las entradas a los colegios.

  • Buenos días,
   Trasladamos su petición a la dirección del centro y cómo padre afectado, le recomendamos que también haga llegar directamente su solicitud al director.
   Reciba un cordial saludo.

   AMIPA Ceip Marian Aguiló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s