Contacta

Pots contactar amb nosaltres de les següents maneres:

 • Telèfon: 971450892 de 8.30 h a 9.30 h
 • mail: apa@apamaguilo.net

 • Oficina (Edifici de primària, devora entrada 1r i 2n): de 8.30 h a 9.30 h

La coordinadora de les activitats, na Maria, tendrà aquest  tel.  616665035  per atendre les nostres urgències o imprevists en el següent horari:

 • Matí: de les 7.30 h a les 10.00 h
 • Horabaixa: de les 15.00 h a les 18.00 h

PER A FER-VOS SOCIS EMPLENAU EL FORMULARI QUE US ADJUNTEM QUET TAMBÉ PODEU TROBAR IMPRÈS A L’OFICINA:

INSCRIPCIONS i ACTUALIZACIONS SOCIS curs 2018-2019

Anuncis

9 pensaments sobre “Contacta

  • Hola! Jo també he deixat un comentari per conèixer quines són les vies de comunicació. Tampoc he rebut res aquest curs i el trobo, almenys, extrany. He estat membre de una APIMA 7 anys i també presidente. Mem si hi ha resposta. Salut!

  • Hola,

   La manera com l’APIMA envia els comunicats als socis és a través del Blog. Per a que t’arribin tots els comunicats que anam penjant al teu mail només t’has de fer seguidora del blog (punxes damunt FOLLOW i poses el teu mail). A partir d’aquest dia t’arribaran per mail els comunicats.

  • Hola,

   La manera com l’APIMA envia els comunicats als socis és a través del Blog. Per a que t’arribin tots els comunicats que anam penjant al teu mail només t’has de fer seguidora del blog (punxes damunt FOLLOW i poses el teu mail). A partir d’aquest dia t’arribaran per mail els comunicats.

 1. Hola! Som una nova sòcia d’enguany. El motiu d’aquest correu és demanar si, a més del bloc, hi ha d’altres vies de comunicació de les diferents activitats que organitzau. És vera que no l’he consultat molt darrerement, però avui he trobat la informació de l’excursió de febrer i veig que hi ha una acampada prevista. A d’altres escoles es donen circulars als nins per donar aquest tipus d’informació o també s’envien mails als socis. Potser hi hagi informació aferrada a un tauler, però la meva feina m’impedeix anar a l’escola i, em sap greu, no sé on puc trobar les informacions de l’asociació.
  Si el canal és el bloc, tindré més cura de consultar-ho.
  En relació a l’acampada, m’agradaria saber si ja hi ha preus, quins cursos podem anar, amb qui,… en fin, tot el que trobeu que potser relevant.
  Moltes gràcies per tot i per la vostra dedicació. Esper poder col.laborar-hi en qualque activitat.
  Salut i bona feina,
  He fet el comentari perquè l’adreça que hi ha a CONTACTA no funciona.

  • Hola Carme,
   Sobre el tema de l’acampada, en breu farem un comunicat explicant el sistema de reserva, etc… Per suposat és per a totes les edats. Només vàrem informar de les dates per a que la gent ho sapigués amb la màxima antelació i pogués cuadrar possibles torns de feina, etc…

 2. Hola. Ja vaig deixar un comentari fa temps. Només insistir en que els pares que som socis I no podem anar a l’escola no rebem la informació de les activistas de l’apima. Crec que si no donau circulars a la nins, estaría bé fer un grup de correu i Enviar les novetats. Gràcies i bona feina!

  • Hola,
   Para recibir los comunicados del blog en tu correo electrónico, tienes que hacerte seguidora del blog. (clicas encima de FOLLOW e indicas tu mail) Así recibirás toda la información que se va colgando. También tenemos la página de facebook amipa Ceip Marian Aguiló.

   Saludos,
   AMIPA Ceip Marian Aguiló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s